O apartmanima

Pročitajte više o apartmanima i pogledajte galeriju slika.

O apartmanima

Apartmani Majić

APARTMANI MAJIĆ nalaze se u neposrednoj blizini najljepše pješčane plaže Lovrana pod nazivom Peharovo. Plaža je plitka i pogodna za djecu, ima pješčani i travnati dio s hladom, kafić, tuševe, WC, kabine, ležaljke, suncobrane, te po potrebi mogućnost parkiranja uz samu plažu.


Apartmani Majić su sa svih strana okruženi bujnom zelenom vegetacijom (palme, mandarine, bambus, lovor) i nalaze se se u mirnom dijelu grada.

Svaki apartman ima svoj posebni ulaz i prekrasan pogled na more s balkona., odnosno terase. Studio apartman ima djelomični pogled na more, zbog mandarine koja se nalazi ispred apartmana.

Apartmani su udaljeni 300 metara od plaže(4 minute pjeske) i 450 metara od centra grada i supermarketa (5 minuta hoda).

Pred kućom postoji parking za 2 auta, a 70 m dalje nalazi se besplatno gradsko parkiralište. Svi apartmani raspolažu TV-om sa satelitskom antenom i vlastitim dvorištem.

Apartmani su kategorizirani s tri zvijezdice.


Apartman Studio

Studio je dobro i moderno opremljen: francuski ležaj s memori nadmadracem, sjedeći dio s foteljama, stol za ručanje, dobro opremljena velika kuhinja sa staklokeramičkom pločom, pećnicom, kupaona s tuš kabinom, veš mašinom. Apartman ima klimu, internet, TV. U apartmanu se nalaze i fen za kosu, pegla i daska za peglanje. Studio apartman ima djelomičan pogled na more.

Pogledajte slike apartmana Studio

Pogledajte video apartmana StudioApartman 6+2

Apartman 6+2 namijenjen je većim obiteljima, društvima prijatelja ili ljudima koji vole konfor. Ima 3 spavače sobe s francuskim krevetima (u 2 postoje pomoćni kreveti - svi ležajevi su s memori nadmadracima), dnevni boravak s 8 mjesta za objede, garniturom za sjedenje, kuhinju s 2 frižidera, pećnicom, staklokeramičkom pločom, dve kupaone, veliko presoblje, verandu, balkon na kojega izlaze sve sobe s lijepim pogledom na more i otoke Kvarnera. Apartman ima klimu, internet, TV, veš mašinu, peglu, fen, dasku za peglanje.

Pogledajte slike apartmana 6+2

Pogledajte video apartmana 6+2Pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte.

Pišite, zovite nas, očekujemo Vas ljubazno s velikim interesom za Vaše želje.


Kontaktirajte nas